Voor wie is Schep Ruimte Professional Organizing?

Particulieren:
Iedereen die last heeft van een chaotische huishouding!
Als uw eettafel voortdurend vol ligt met stapels post, de kleding rondslingert in de slaapkamers, de voorraadkast uit zijn voegen barst, de logeerkamer gebruikt wordt als rommelkast, de garage of berging uitpuilt, de kinderkamer overwoekerd is met speelgoed…… dan is ondersteuning bij uw huishouden misschien een goed idee.
Ik help u rust, orde en ruimte te creëren.

PGB-houders:
Bij een aandoening als ADD, ADHD, autisme of Asperger kan organiseren en plannen veel moeite kosten. Het wil maar niet lukken, hoe goed je ook je best doet.

Begrip, geduld en inlevingsvermogen helpen om de eerste stap te zetten naar een opgeruimd huis – en hoofd. We delen samen de zaken in in haalbare doelen. Dat kan zijn door een kast op te ruimen, de agenda op te schonen of de administratie op orde te brengen.

Stap voor stap, in uw eigen tempo, leer ik u een effectieve manier van personal organizing.

ZZPer:
Mensen met een eigen bedrijf (vooral eenmanszaken) hebben al genoeg aan hun hoofd om de zaak draaiend te houden: netwerkbijeenkomsten, adverteren, de markt verkennen.
Soms blijven andere zaken dan liggen: de administratie wordt langzamerhand een onoverzichtelijke chaos. Kleine stapels worden groot, grote stapels worden bergen, van een overzichtelijk systeem is allang geen sprake meer. Rekeningen en facturen blijven te lang liggen met alle financiële gevolgen van dien.

 

Samen gaan we aan de slag om de administratie te updaten.
Door middel van een overzichtelijk systeem komt orde in de chaos.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

coaching