Silvia is professional organizer.

Sommige mensen zit het letterlijk in de genen: het willen helpen van anderen. Silvia Alber is zo iemand. Ze is goed in administratie, ze heeft het benodigde overzicht om een huishouden op orde te brengen, ze kan regelen en organiseren… maar haar werkelijke krácht is vooral voelbaar: Silvia is sensitief en flexibel, ze voelt aan wat anderen nodig hebben aan ondersteuning. Ze kan daarom al haar klanten een oplossing bieden die op maat gesneden is. Daarbij neemt ze de tijd voor de uitwerking, en creëert rust en overzicht – zoals ook uit de verhalen van de mensen op deze site blijkt.

professional organizer

Hiervoor werkte Silvia onder meer in de thuiszorg, in bejaardentehuizen – en de laatste vijftien jaar was ze werkzaam als (directie)secretaresse bij een groot advocatenkantoor. Bij particulieren én bedrijven heeft ze dus veel ervaring met het herstructureren van huishoudens en administraties. Maar bovenal bezit ze dus een natuurlijk talent voor organiseren, regelen en ziet ze wat anderen aan ondersteuning nodig hebben. Toen ze dan ook hoorde over het vak organizer, wist ze meteen: ‘Dit is mij op het lijf geschreven.’

 

In 2010 besloot zij daarom om voor zichzelf te beginnen. Zij zette haar bedrijf ‘Schep Ruimte’ op – en volgde dé opleiding tot professional organizer bij Els Jacobs De Huishoudcoach®. Tegenwoordig werkt ze als lid van de Nederlandse Beroepsverening van Professional Organizers volgens de beroepscode die door de NBPO is opgesteld. Deze beroepscode garandeert onder meer integriteit, respect en vertrouwelijkheid; waarden die zij zelf hoog in het vaandel heeft staan.

Silvia Alber is geboren in Zuid Duitsland, maar woont inmiddels al weer 28 jaar in Nederland.

Ze is medeoprichtster en bestuurslid van Stichting Marathon Wonen Amsterdam, een kleinschalig wooninitiatief voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ook is zij moeder van twee volwassen zoons.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

Kijk gerust op mijn LinkedIn profiel voor verdere informatie.


 

Referenties